El Govern impulsa les obres de millora de l'Eix de l'Ebre a Tortosa, la C-12

query_builder   2 desembre 2008 14:21

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa les obres de millora de l'Eix de l'Ebre a Tortosa, la C-12

  • L’actuació consisteix a renovar el paviment de la carretera i condicionar accessos al llarg de vuit quilòmetres
  • Els treballs tenen una inversió prevista d’1,7 milions d’euros i començaran aquest hivern
obres de millora de l'Eix de l'Ebre a Tortosa, la C-12
El Govern ha impulsat avui les obres de millora de l’Eix de l’Ebre (C-12) al seu pas pel terme municipal de Tortosa Aquesta actuació comprendrà un tram de vuit quilòmetres al llarg del qual es renovarà el paviment, es condicionaran acessos i es milloraran elements de seguretat viària. L’objectiu és afavorir la comoditat i la seguretat en la conducció i per tal de poder engegar els treballs els més aviat possible, el Govern n’ha aprovat l’ocupació dels béns i drets que afecten les obres.
 
En concret, es millorarà el tram de la C-12 entre la rotonda de Vinallop i el nord del Raval de Jesús, que inclou el pas per la zona de Ferreries. Els treballs, adjudicats per un valor de prop d’1,7 milions d’euros, començaran aquest hivern i tindran un termini d’execució de quatre mesos.
 
A més de la renovació del paviment de la carretera, el projecte preveu també la construcció d’un nou ramal d’incorporació directa al pont del Mil·lenari perquè els vehicles puguin evitar el pas per la rotonda existenti, així, alleugerir el trànsit en aquest giratori.Així mateix, es formaran pantalles acústiques. Les obres permetran condicionar diversos accessos com el del costat del barranc de Sant Antoni i la construcció d’un camí per a vianants d’accés a un escorxador ubicat a la zona.
 
Els treballs es complementaran amb la neteja i reperfilat de les cunetes en terres i la construcció de cuneta revestida de formigó i de passos salvacuneta. Finalment, es renovarà la senyalització, es col·locaran noves barreres de seguretat i, on faci falta, s’instal·laran faldons de protecció per a motoristes.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined