El Govern finança la construcció i remodelació de sis Centres d'Atenció Primària a Barcelona i un a Taradell

query_builder   26 agost 2008 14:13

event_note Nota de premsa

El Govern finança la construcció i remodelació de sis Centres d'Atenció Primària a Barcelona i un a Taradell

  • Impulsa la construcció i ampliació de set Centres d’Atenció Primària (CAP) a la ciutat de Barcelona i a Taradell
 
 
El Govern finançarà la construcció i ampliació de set Centres d’Atenció Primària (CAP), sis d’ells a la ciutat de Barcelona i un altre a Taradell (Osona). Avui ha autoritzat la modificació dels convenis signats amb el Consorci Sanitari de Barcelona i l’Ajuntament de Taradell per tal d’impulsar el finançament d’aquestes obres.
 
A Barcelona el Govern preveu invertir 31.232.903 euros en la construcció i ampliació de sis CAP, cinc d’ells de nous: El CAP Les Corts, les obres dels qual ja han estat licitades i en fase inicial d’execució; el CAP Comte Borrell, amb la redacció del projecte finalitzada i amb les obres pendents de licitar; i el CAP de Sarrià Sant Gervasi; el CAP Trinitat Vella; i el CAP Guinardó, tots tres en fase d’avantprojecte.
 
El Govern també destinarà 533.833 euros a la construcció d’un nou CAP a Taradell per tal d’adequar els espais sanitaris de la localitat als requeriments assistencials i, atès que actualment el municipi pertany a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Santa Eugènia de Berga, localitat on està ubicat el CAP de l’àrea, que presta serveis d’atenció primària a 8 municipis més. El nou centre de Taradell, que segons el Registre central de persones assegurades del 2007 és el municipi amb major població de l’ABS -compta amb 5.906 habitants-, permetrà reduir la dispersió geogràfica dels serveis sanitaris i millorar el servei als ciutadans de l’ABS.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined