El Govern subvenciona amb 711.147 euros un nou equipament per a persones amb discapacitat a Igualada

query_builder   2 desembre 2008 14:27

event_note Nota de premsa

El Govern subvenciona amb 711.147 euros un nou equipament per a persones amb discapacitat a Igualada

  • El nou equipament pertany a la Fundació Privada Aurea i comptarà amb un centre d’atenció especialitzada i un d’ocupacional, un servei prelaboral i de 24 places residencials 
 
El Govern ha atorgat una subvenció 711.147 euros a la Fundació Privada Aurea per a la construcció d’un nou equipament per a persones amb discapacitat a la localitat d’Igualada, a l’Anoia. El centre, de més de 3.400 metres quadrats, s’ubicarà a l’avinguda Andorra, al polígon industrial “Les Comes” i està previst que les obres de construcció s’enllestiran al juny del 2009.
 
La Fundació Privada Aurea és una entitat sense ànim de lucre, que treballa pel desenvolupament i integració de les persones amb discapacitat de la comarca de l’Anoia. L’entitat, que compta amb uns 300 associats, disposarà d’un nou equipament que comptarà amb un centre d’atenció especialitzada amb una capacitat de 45 places, així com d’un centre ocupacional de fins a 50 places i d’un servei prelaboral de 25 places més. També inclourà un servei d’acolliment residencial per a persones amb discapacitat amb suport intermitent o limitat de 24 places.
 
El pressupost total del nou equipament ascendeix a 2.165.094 euros. L’any passat ja es va atorgar a la Fundació Privada Aurea una subvenció de 446.250 euros, que sumada a l’import que s’atorga ara, suposa el 46,7% del cost total de l’obra.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined