El Govern impulsa les obres del CAP de Cornudella de Montsant i l'ampliació del de Tremp

query_builder   7 octubre 2008 13:52

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa les obres del CAP de Cornudella de Montsant i l'ampliació del de Tremp

  • El Govern autoritza la signatura d’un conveni per a finançar les obres de construcció del nou edifici del Centre d’Atenció Primària (Cap) a Cornudella de Montsant i l’adquisició de nous espais per ampliar el Centre de Salut de Tremp
 
  • Aprova destinar 1.121.578 euros al finançament d’aquestes actuacions
 
El Govern ha aprovat avui autoritzar el Departament de Salut i el Servei Català de la Salut per tal d’establir un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Cornudella de Montsant (el Priorat) amb l’objecte d’impulsar el finançant la construcció del nou edifici del Centre d’Atenció Primària (CAP) d’aquest municipi, les obres del qual ja estan en marxa. El pressupost destinat a finançar la construcció d’aquest nou centre és de 762.711 euros.
 
D'altra banda, el Govern ha aprovat autoritzar l’adquisició d’un immoble, situat a l’avinguda Francesc Macià de Tremp (el Pallars Jussà), per tal d’ampliar els espais del Centre d’Atenció Primària (CAP) i poder ubicar-hi serveis administratius de l’Institut Català de la Salut (ICS). En els espais alliberats per l’ICS s’establirà el servei d’hemodiàlisi de l’Hospital de Tremp. El pressupost de l’adquisició del nou immoble és de 396.221 euros.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined