El Govern impulsa millores en l'abastament d'aigua de les comarques del Baix Penedès i el Baix Camp

query_builder   25 març 2008 13:38

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa millores en l'abastament d'aigua de les comarques del Baix Penedès i el Baix Camp

  • Construirà noves instal·lacions i en reforçarà d’existents a tres municipis a la comarca del Baix Camp i vuit del Baix Penedès per millorar el subministrament d’aigua  
  • El pressupost d’aquestes actuacions, que s’iniciaran durant el primer semestre d’aquest any, és superior als 11,5 milions d’euros 
El Govern ha aprovat avui diverses actuacions destinades a millorar l’abastament d’aigua a les comarques del Baix Penedès i el Baix Camp. En concret aquestes actuacions milloraran el subministrament dels municipis de Bellvei, Santa Oliva Albinyana, la Bisbal del Penedès i Banyeres del Penedès, al Baix Penedès, i de Montbrió del Camp, Vinyols i els Arcs i Cambrils-Parc Samà, al Baix Camp.
 
Les obres compten amb un pressupost superior als 11,5 milions d’euros i formen part d’un projecte que disposa de finançament del Fons de Cohesió de la Unió Europea. És previst comencin durant el primer semestre d’aquest any.
 
Les obres que es desenvoluparan a la comarca del Baix Penedès, amb un cost superior als 6,7 milions d’euros, reforçaran les instal·lacions existents de subministrament d’aigua potable als nuclis de Bellvei, Santa Oliva, Albinyana, la Bisbal del Penedès i Banyeres del Penedès. L’actuació consistirà en la construcció de prop de 15 quilòmetres de canonada i la realització de dos nous dipòsits amb una capacitat conjunta de 9.000 metres cúbics d’aigua (seran dos dipòsits, de 4.500 metres cúbics cadascun, que estaran ubicats a les instal·lacions que el Consorci d’Aigües Tarragona té a la Baronia del Mar).
 
Pel que fa a les actuacions previstes a la comarca del Baix Camp -amb un cost superior als 4,8 milions d’euros-, reforçaran les instal·lacions existents de subministrament d’aigua potable als nuclis de Montbrió del Camp, Vinyols i els Arcs i Cambrils–Parc Samà. Es construiran prop de nou quilòmetres de canonada, juntament amb dos dipòsits de 2.700 metres cúbics de capacitat conjunta (un dels dipòsits tindrà una capacitat de 1.700 metres cúbics i estarà ubicat a Reus-Pere Mata, mentre que l’altre tindrà capacitat per 1.000 metres cúbics i es construirà a Vinyols i els Arcs).
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined