El Govern invertirà més d'1,2 milions d'euros per millorar el sanejament de l'aigua d'Esparreguera

query_builder   14 abril 2009 13:59

event_note Nota de premsa

El Govern invertirà més d'1,2 milions d'euros per millorar el sanejament de l'aigua d'Esparreguera

 
 
  • S’instal·laran més de 6.000 metres de col·lectors que permetran conduir les aigües residuals dels nuclis de Can Rial i Mas d’en Gall fins la depuradora d’Abrera
  • Aquesta actuació aconseguirà una important millora sanitària i mediambiental de la conca del riu Llobregat i de l’entorn general del municipi
 
El Govern ha impulsat avui les obres que permetran millorar el sanejament d’aigua del municipi d’Esparreguera, a la comarca del Baix Llobregat. Amb una inversió superior als 1,2 milions d’euros, es construirà una xarxa de més de 6.000 metres de canonades que permetran recollir les aigües residuals dels sectors de Can Rial i Mas d’en Gall -que actualment s’aboquen a torrents pròxims- i conduir-les a través del col·lector en alta existent al paratge de les Tres Rieres d’Esparreguera fins la depuradora d’Abrera.
 
Les obres, que tindran una durada de vuit mesos a partir de l’ocupació física del terrenys, consistiran en la instal·lació de dues xarxes de col·lectors, una de les quals recollirà les aigües de la zona de Can Rial i tindrà una longitud superior als 3.000 metres. L’altra xarxa recollirà les aigües de la zona de Mas d’en Gall i tindrà una longitud propera als 2.800 metres. A aquesta última, es connectarà un altre tram de canonades de 200 metres de longitud que recollirà les aigües que s’aboquen al Torrent del Sabater.
 
Aquesta instal·lació, finançada amb Fons de Cohesió de la Unió Europea, contribuirà a la millora sanitària i mediambiental de la conca del riu Llobregat i de l’entorn general del municipi. Es tracta d’una actuació prevista al Programa de sanejament d’aigües residuals urbanes 2006-2008.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined