El Govern facilita la construcció d'una residència universitària al campus de la UPC a Castelldefels

query_builder   13 maig 2008 13:28

event_note Nota de premsa

El Govern facilita la construcció d'una residència universitària al campus de la UPC a Castelldefels

·        La UPC podrà construir uns 150 pisos per a estudiants i professors al Parc Mediterrani de la Tecnologia
 
El Govern ha impulsat avui la construcció d’una residència universitària al Parc Mediterrani de la Tecnologia, a Castelldefels en uns terrenys de 4.000 m² a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). El Govern ha adoptat la fórmula de cessió dels terrenys necessària per tal que la UPC pugui iniciar la construcció de 150 habitatges d’entre 30 i 40 m2destinats a residència per a estudiants universitaris, professorat i personal vinculat al Parc Mediterrani de la Tecnologia.
 
La residència comptarà també amb una zona d’espais i serveis comuns, bugaderia, sales d’estudi, servei de correus i sala polivalent, entre d’altres.
 
El Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT) és un parc científic i tecnològic impulsat per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, l'Ajuntament de Castelldefels i la Universitat Politècnica de Catalunya. El Parc és un nucli clau de la formació, la recerca i la transferència de tecnologia en el sector de les telecomunicacions, l’aeronàutica i els estudis sobre l’espai, així com en el sector de l’enginyeria biològica, la biotecnologia i l’enginyeria agroalimentària, cosa que el configura com a referent en la recerca d’aquests àmbits.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined