El Govern impulsa la construcció de dos consultoris locals a Figaró-Montmany i Vilobí del Penedès

query_builder   22 setembre 2009 14:58

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la construcció de dos consultoris locals a Figaró-Montmany i Vilobí del Penedès

 
  • Destinarà gairebé mig milió d’euros per edificar aquests dos equipaments
 
El Govern ha autoritzat la signatura de dos convenis amb els ajuntaments de Figaró-Montmany (Vallès Oriental) i Vilobí del Penedès (Alt Penedès) per tal d’impulsar la construcció de dos consultoris locals en aquests municipis.
 
El conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Figaró-Montmany té l’objectiu de finançar les obres de construcció del consultori en aquest municipi, per un import de 288.718 euros. L’Ajuntament serà l’encarregat de gestionar l’obra, que es preveu que s’enllesteixi a finals de 2010. El centre disposarà de tres consultes (una de medicina general, una d’infermeria i una altra de caràcter polivalent), on un equip de tres professionals atendrà una població de fins a 1.500 habitants, segons les previsions demogràfiques per a l’any 2015.
 
Pel que fa Vilobí del Penedès, el Govern signarà un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’aquesta localitat per finançar amb 208.362 euros les obres de construcció del nou consultori local. Aquest consultori, l’execució del qual està prevista per a finals del primer trimestre de 2010, comptarà amb consultes de medicina general i d’infermeria i amb un equip de dos professionals.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined