El Govern construirà tres centres escolars que donaran servei a 1.350 alumnes

query_builder   8 juliol 2008 14:06

event_note Nota de premsa

El Govern construirà tres centres escolars que donaran servei a 1.350 alumnes

 
  • Aprova els darrers tràmits per a la construcció de tres CEIP a l’Escala, Sant Cugat del Vallès i Viladecans
 
El Govern ha realitzat avui el darrer tràmit per construir tres centres d’educació infantil i primària (CEIP) a l’Escala (Alt Empordà), Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) i Viladecans (Baix Llobregat). Concretament ha autoritzat constituir drets de superfície sobre tres solars cedits pels Ajuntaments d’aquests municipis.
 
D’aquesta manera, el Govern ha encetat els tràmits per construir el CEIP de l’Escala, i el CEIP Martí i Pol de Viladecans, i per impulsar la segona fase de construcció del CEIP Sant Cugat del Vallès XI. Aquests tres nous centres permetran l’escolarització d’un total de 1.350 alumnes.
 
El CEIP Martí i Pol de Viladecans és un nou centre educatiu de 3 línies (tres aules per curs) d’educació infantil i d’educació primària, que compta amb 27 aules ordinàries, més les aules de música, audiovisuals i informàtica. En el cas del CEIP de l’Escala, el centre comptarà inicialment amb un línia d’infantil i primària, tot i que el projecte arquitectònic s’ha fet amb l’encàrrec que la construcció sigui fàcilment ampliable a dues línies en previsió de futures necessitats.
 
Finalment, la segona fase del CEIP Sant Cugat del Vallès XI comporta l’edificació de la zona d’educació primària i d’una unitat de suport a l’educació especial (USEE), que se sumaran a la zona d’educació infantil, que es va construir en una primera fase. El centre tindrà, doncs, dues línies (dues aules per curs) a més de la USEE, que compta amb una aula de 25 metres quadrats, una aula de fisioteràpia, una de logopèdia, i una altra de tutoria.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined