Aprovació definitiva de la liquidació del PUOSC 1996-1999

query_builder   9 octubre 2007 15:13

event_note Nota de premsa

Aprovació definitiva de la liquidació del PUOSC 1996-1999

. El Pla es liquida amb un pressupost de 153.612.539 euros

. El Govern ha previst ja la dotació del PUOSC dels propers cinc anys que s'incrementarà d'un 43% respecte i serà de 600 milions

El Govern ha aprovat avui la liquidació definitiva del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) corresponent al quadrienni 1996-1999. Aquesta liquidació s'ha elaborat a partir de les dades d'aprovació, modificació i adjudicació que consten a la Direcció General d'Administració Local, i les corresponents a l'execució, sobre les quals han informat els ens gestors respectius. En aquest període el pla consolidat i executat és de 153.612.539 euros.

D'altra banda, la conselleria de Governació i Administracions Públiques ja ha fet pública la seva aportació al Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) dels propers cinc anys, que serà de 600 milions d'euros. Pel que fa a aquestes aportacions del Departament de Governació i Administracions Públiques, hi haurà un increment d'un 43% de la mitjana anual per als propers cinc anys del Pla.

Pel que fa als canvis qualitatius del nou Pla, per primera vegada, se n'amplia un any la durada i s'obre una convocatòria quinquennal amb la finalitat que els nous equips de govern puguin planificar millor les actuacions. L'objectiu d'aquesta mesura és afavorir la solidesa dels projectes ja que, en ampliar-ne la durada, es distancia el moment de la presentació de les sol.licituds de la celebració dels comicis locals.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined