El Govern dóna impuls a la construcció d'una nova rotonda a la C-59 a Castellterçol

query_builder   9 octubre 2007 14:42

event_note Nota de premsa

El Govern dóna impuls a la construcció d'una nova rotonda a la C-59 a Castellterçol

. El giratori permetrà millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit en un encreuament pròxim a una zona industrial

. Es preveu que els treballs, amb un pressupost de 667.000 euros, comencin el primer trimestre de 2008 i  tinguin una durada de quatre mesos

El Govern ha donat impuls a la construcció d'una nova rotonda a la C-59 a Castellterçol amb la declaració, avui, de l'ocupació urgent dels béns i drets afectats per les obres. Aquesta actuació té com a objectiu reordenar el flux de vehicles i, així, millorar la seguretat i fluïdesa viàries, en un encreuament pròxim a una zona industrial que registra un trànsit intens de vehicles pesants. Les obres, adjudicades recentment per valor de 667.000 euros, començaran el primer trimestre de 2008 i tindran un termini d'execució de quatre mesos.

La nova rotonda substituirà l'encreuament a l'altura de l'antic accés a Natursoy i al camí de les Comes. Tindrà un diàmetre exterior de 32 metres, amb dos carrils anulars de 4 metres d'amplada cadascun i voral exterior de 0,5 metres.

El ramal de la C-59 en sentit Moià, tindrà dos carrils de circulació de 3,5 metres d'amplada, vorals de 0,5 metres i cunetes d'un metre d'amplada. En sentit Santa Perpètua de Mogoda, la calçada tindrà dos carrils de 3,10 metres i voreres de 3 metres d'amplada a la dreta i de 3,80 metres a l'esquerra.

D'altra banda, els treballs preveuen la millora del drenatge longitudinal i transversal, amb la construcció de noves cunetes de formigó, la renovació de la senyalització, la instal.lació de l'enllumenat de la rotonda, la plantació d'arbres i la vegetació del giratori, i la col.locació de barreres de seguretat metàl.liques.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined