El Govern destina 1,2 milions d'euros a set entitats per construir equipaments per a discapacitats

query_builder   25 novembre 2008 13:50

event_note Nota de premsa

El Govern destina 1,2 milions d'euros a set entitats per construir equipaments per a discapacitats

  • Entre les inversions, que oferiran un total de 171 places, destaca la construcció de dos centres a Barcelona i un a Lleida 
El Govern subvencionarà amb 1.226.094 euros set entitats de tot Catalunya perquè impulsin diferents equipaments per a persones amb discapacitat física o psíquica. Les actuacions, que oferiran un total de 171 places, beneficiaran els municipis de Barcelona, Badalona, Lleida, Solsona, Mollerussa i Manresa.
 
A Barcelona, la Fundació Privada Catalana per a la Paràlisi Cerebral rebrà 286.465 euros per construir una residència per a persones amb aquesta afectació. L’equipament, que tindrà 24 places, s’edificarà en uns terrenys de 500 metres quadrats cedits per l’ajuntament al número 163 del carrer Llull.
 
En la mateixa localitat, el Govern subvencionarà la Fundació Pere Mitjans amb 189.565 euros per construir un centre de dia per a persones amb discapacitat física als districte de Sants Montjuïc. L’equipament oferirà 60 places i estarà situat al número 120-126 de la Gran Via.
 
També al Barcelonès, l’Associació Cívica d’Ajuda Mútua rebrà 187.452 euros per reformar i ampliar la residència per a persones amb discapacitat psíquica de Montigalà a Badalona. Les obres permetran guanyar 24 noves places.
 
A Manresa, l’Associació Manresana de Pares de Nenes Subdotats rebrà 192.610 euros per adquirir i reformar un pis de suport per a menors amb discapacitat intel·lectual. Aquest equipament oferirà acolliment residencial a set menors amb necessitat de suport extens i generalitzat.
 
Pel que fa a les comarques de Ponent, l’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida rebrà 180.000 euros per reformar un local destinat a centre d’usos múltiples per a persones amb discapacitat física. Aquest equipament donarà servei a unes 32 persones.
 
Una altra entitat de la Plana de Lleida que rebrà una subvenció del Govern és l’Associació Comarcal d’Urgell d’Ajuda al Minusvàlid. Seran 130.000 euros per construir una llar residència de 24 places per a persones amb discapacitat intel·lectual lleugera a Mollerussa. 
 
Finalment, l’Associació Pro Minusvàlids de Solsona i Comarcal rebrà 60.000 euros per remodelar el Centre Especial de Treball que l’entitat té a Solsona.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined