Foto

El Govern dóna llum verda al Nou Campus de les Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili

query_builder   27 gener 2009 14:34

event_note Nota de premsa

El Govern dóna llum verda al Nou Campus de les Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili

  • La inversió prevista al Nou Campus és de 15 milions d’euros, 13,3 es destinaran a la construcció i 1,7 milions, a equipaments i material
  • La nova infraestructura universitària estarà ubicada a l’avinguda Remolins de Tortosa
 
ElGovern ha donat llum verda avui a la construcció dels nous edificis del Nou Campus Universitari de les Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb l’aprovació de l’oferta presentada per l’entitat ICF Equipaments SAU, l’empresa encarregada de la promoció d’infraestructures públiques, per a la construcció i explotació del nou equipament.
 
La finca on es construirà el Nou Campus, de 9.139,5 m², està ubicada a l’avinguda Remolins de Tortosa. En relació al finançament de les inversions, el Pla d’Inversions Universitàries (PIU) 2007-2013 té assignats 15 milions d’euros per a actuacions relacionades amb aquest campus, dels quals 13,3 milions d’euros corresponen a les obres de construcció del nou edifici, i la resta, 1,7 milions, a equipaments i material.
 
En aquests moments, la URV acull a Tortosa els estudis d’Empresarials, Turisme, Mestre en Educació Infantil i Infermeria. Per al proper curs, la URV ha sol·licitat poder transformar aquests estudis en graus adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior.
Fins que els edificis projectats del Nou Campus no estiguin acabats, els estudis que la URV imparteix en aquest campus seguiran en les ubicacions que tenien fins ara; els d’Infermeria en un edifici annex a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa; i la resta d’ensenyaments en l’edifici Nou Betània.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined