El Govern crea l'àmbit d'especialista econòmic dins l'organització professional de la Generalitat

query_builder   26 maig 2009 13:46

event_note Nota de premsa

El Govern crea l'àmbit d'especialista econòmic dins l'organització professional de la Generalitat

  • Aquesta nova especialitat, que agruparà 500 llocs de treball amb funcions similars, contribuirà a millorar la selecció dels treballadors, la seva formació i mobilitat
  • Aquest és el segon àmbit especialitzat que s’aprova, després del d’execució penal
 
El Govern ha aprovat avui la creació de l’àmbit funcional econòmic dins l’organització de la Generalitat, distribuïda en àrees professionals. Aquesta nova especialització agruparà uns 500 llocs de treball que tenen assignades les funcions de gestió dels pressupostos i de programació i anàlisi econòmica i financera. Són llocs de treball amb les mateixes finalitats, que requereixen un perfil determinat, amb unes competències professionals concretes i uns coneixements específics dins el seu cos i especialitat relacionats amb la matèria econòmica.
 
El nou àmbit d’especialització econòmic és el segon que s’aprova, després del d’execució penal. Properament es crearà el de comunicació, atenció a la ciutadania i gestió del coneixement. Tots aquests nous àmbits s’encabeixen dins el desplegament de la nova organització professional de la Generalitat, que pretén ordenar els llocs de treball segons les àrees funcionals per tal de millorar la selecció, la formació i la mobilitat dels treballadors.
 
La nova organització es va començar a desplegar l’octubre de 2008 i, fins ara, s’ha dibuixat un mapa provisional amb tretze àmbits funcionals per als llocs de treball que requereixen un títol universitari. Properament es farà una anàlisi per als llocs de treball que requereixen el títol de batxiller o tècnic i el de graduat en educació secundària obligatòria.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined