Altres Acords de Govern

query_builder   26 maig 2009 13:46

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern altera parcialment els termes municipals de Manresa i de Sant Joan de Vilatorrada pel pas de l’Eix Transversal
 
El Govern ha aprovat avui alterar parcialment els termes municipals de Manresa i de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages, com a conseqüència de la construcció de l’Eix Transversal i les disfuncionalitats que aquesta infraestructura ocasiona des del punt de vista urbanístic i territorial en aquests municipis. Aquesta mesura es pren després que els dos ajuntaments hagin adoptat acords favorables a aquesta alteració, que també permetrà l’eixamplament del carrer d’Antonio Machado de Sant Joan de Vilatorrada.
 
Així, el Govern ha aprovat la permuta de sòl que comporta l’adscripció al municipi de Manresa de 3.872 metres quadrats i de 9.559 metres quadrats al municipi de Sant Joan de Vilatorrada.
 
 El Govern regula els ensenyaments de grau mitjà de tècnic d’esport en atletisme
 
El Govern ha aprovat el decret que estableix el currículum i regula la prova d’accés específica dels ensenyaments de grau mitjà de tècnic d’esport en atletisme. El decret estableix les proves i els requeriments d’accés a aquests ensenyaments, la titulació dels quals té validesa professional.
 
Segons el decret, el currículum d’aquests ensenyaments consta de dos nivells: amb el primer s’obté un certificat que permet realitzar activitat d’iniciació a l’atletisme en el sector esportiu i de lleure, i amb el segon s’està habilitat per ensenyar atletisme i realitzar l’entrenament bàsic d’esportistes i equips.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined