El Govern aporta 7 milions d'euros a l'Ajuntament de Barcelona per invertir en equipaments esportius de la ciutat

query_builder   20 octubre 2009 14:17

event_note Nota de premsa

El Govern aporta 7 milions d'euros a l'Ajuntament de Barcelona per invertir en equipaments esportius de la ciutat

  • Aquesta subvenció s’emmarca en el conveni de col·laboració que la propera setmana signaran el Govern i l’Ajuntament de Barcelona per desenvolupar diversos projectes en l’àmbit de l’esport
 
El Govern ha acordat destinar, a través del Consell Català de l’Esport, una subvenció de 7 milions d’euros a l’Ajuntament de Barcelona fins l’any 2011 per tal de col·laborar a fer realitat les inversions en infraestructures esportives que estan previstes en el Pla director dels equipaments esportius de la ciutat (PIEC).
 
L’import de la subvenció es distribuirà al llarg dels propers tres anys. Enguany, l’Ajuntament de Barcelona rebrà 1,6 milions de euros, el 2010 la inversió del Govern serà de 3 milions de euros, i finalment l’any 2011 l’ajut al consistori serà de 2,4 milions de euros. Aquestes partides contribuiran a les obres de construcció, reforma ampliació o millora de les infraestructures esportives municipals de la ciutat de Barcelona.
 
Aquesta subvenció s’emmarca en el conveni de col·laboració que la propera setmana signaran la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona per desenvolupar diversos projectes en l’àmbit de l’esport i vinculats, a banda dels equipaments esportius, als esdeveniments esportius d’abast internacional o de referència per al conjunt del país, a l’esport escolar a la ciutat de Barcelona, i a la implementació del “Pla d’Activitat Física, Esport i Salut” (PAFES) de la Generalitat de Catalunya i el “Pla Barcelona, Activitat Física i Salut”, una vegada aquest sigui aprovat per l’Ajuntament de Barcelona.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined