Nomenaments del Departament de la Presidència

query_builder   25 gener 2011 14:28

event_note Nota de premsa

Nomenaments del Departament de la Presidència

Teresa M. Pitarch i Albós, directora de l’Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública
 
Nascuda a Barcelona l’any 1964.
 
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB). Post-Grau d’Especialització en dret Administratiu per la UB. Postgrau en Economia i Creació d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
En l’àmbit professional ha exercit diverses responsabilitats a l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Ha estat responsable de Coordinació Administrativa del Servei Català de Trànsit, cap del Servei Territorial de Trànsit de Barcelona, cap de l’Àrea Jurídico Administrativa i subdirectora de Coordinació Administrativa de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA).
 
En l’actualitat presta els seus serveis com a Responsable Econòmica a la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom al Departament d’Empresa i Ocupació.
 
En l’àmbit polític, ocupa el càrrec de Secretària d’Organització de CDC de la Federació de Barcelona , és consellera nacional de CDC i Consellera Municipal i Portaveu de CiU al Districte de l’Eixample.

 
Albert Marco Zaurin, director Consell català de l’Esport
 
Nascut a Tarragona l’any 1975.
 
Llicenciat en Educació Física per l’INEFC de Barcelona i doctorand en Economia de l’Esport per la Universitat Ramon Llull.
 
És president del Fòrum d'Esports d’Alumni UB i vicepresident de la Federació Catalana de Rugby. Va fundar la societat anònima de gestió d’equipaments esportius ILLA-ACTIVA de la que ocupa el càrrec de Conseller Delegat i President del Consell d’Administració.
 
Acumula més de 15 anys de dedicació professional a l’esport, ha impartit classes en màsters i seminaris i és Professor de la UBVirtual. Ha ocupat càrrecs de responsabilitat en diferents multinacionals del sector esportiu i en centres gestionats per empreses privades i clubs esportius.
 
Militant de CDC de l’agrupació del Districte de Gràcia de Barcelona, Coordina la Sectorial de l’Activitat Física i l’Esport de CDC i ha estat militant de la JNC.

 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined