Nomenaments

Nomenaments

query_builder   8 febrer 2011 13:32

event_note Nota de premsa

Nomenaments

 
El Govern ha aprovat diversos nomenaments. Són els següents:
 
 
Departament d’Economia i Coneixement
 
  • Joan Lluís Quer, president de GISA
 
Departament de Salut
 
  • Josep Prat Domènech, president del Consell d'Administració de l’Institut Català de la Salut
 
Departament de Territori i Sostenibilitat
 
  • Josep Andreu i Figueras, president de l’Autoritat Portuària de Tarragona

 
 
DEPARTAMENT D’ECONOMIA I CONEIXEMENT
 
 
Joan Lluís Quer, president de GISA
 
Nascut a Barcelona l’any 1961.
 
Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya. MBA European University en Direcció d’Empreses i Programa Direcció General IESE.
 
Ha treballat 14 anys en càrrecs de direcció d’empreses públiques de la Generalitat de Catalunya, on ha gestionat inversions en infraestructures.
 
Va ser gerent de l’Agència Catalana de l’Aigua (2000-2004), i de REGSA i de GISA, empreses públiques de la Generalitat (1993-1999). Va ser director general d’Auding-Auditorías e ingenierías, SA (2004-2008). També va ser responsable de planificació i projectes del Clavegueram de Barcelona, Empresa mixta (CLABSA), i cap de projectes d’Adasa, Aplicaciones del Agua, SA, Grupo Agbar (1987-1991).
 
Des de 2009 és conseller delegat d’AudingIntraesa.
 
 
DEPARTAMENT DE SALUT
 
Josep Prat Domènech, president del Consell d'Administració de l’Institut Català de la Salut
 
Nascut a Tarragona de 1947.
 
Enginyer Naval per la “Escuela Técnica Superior de Ingenieros Navales. Universidad Politécnica de Madrid”. També va rebre formació complementària a Kongsberg i Oslo.
 
De 1989 a 1998 va ser director general del Grup d’Assistència Sanitària i Social (SAGESSA) que gestiona cinc hospitals, centres d’atenció primària i diversos centres residencials d’atenció sociosanitària i social. L’any 1985 va entrar en el sector sanitari com a gerent de l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus. Anteriorment va desenvolupar la seva activitat professional a Astilleros y Talleres del Noroeste, SA (ASTANO) i des de 1977 en fou el subdirector.
 
De 1998 a 2003 va ser director del Servei Català de la Salut del Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya.
 
Des de l’any 2003, ha estat director general d’Innova Grup d’Empreses SA, un hòlding empresarial públic amb més de 20 empreses, entre les quals es troba el Grup Sagessa. Des de l’any 2009, conseller del Grup Sanitari USP Hospitals.
 
 
DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT
 
Josep Andreu i Figueras, president de l’Autoritat Portuària de Tarragona
 
Nascut a Tarragona l’any 1964.
 
Enginyer Industrial Superior especialitat en Organització d'Empreses per l’Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. Diplomat en Direcció d'Empreses de Serveis per ESADE. Màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària per la Universitat Pompeu Fabra.
 
Des del 1992 ha desenvolupat diverses feines, com la de director provincial de la Mútua General de Seguros. Posteriorment va ser gerent del Col·legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona i des del 2002 fins a l'actualitat ha desenvolupat diferents tasques dins del grup de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla, primer com a director d'Aprovisionaments Santa Tecla fins als actuals càrrecs de gerent de Serveis de Suport i gerent de Serveis Socials
 
És vocal de la Comissió d’Indústria de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, vocal de l’APEMTA (Associació Patronal de les Empreses del Metall de Tarragona), vocal en el Consell de Salut de la Regió Sanitària de Tarragona de la CEPTA (Confederació Empresarial de la Província de Tarragona). Ha estat president de la Comissió de Control de Caixa Tarragona (2009-2010) i actualment és conseller general i vocal de la Comissió de Control de Catalunya Caixa.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined