Govern

Altres Acords del Govern

query_builder   8 febrer 2011 13:38

event_note Nota de premsa

Altres Acords del Govern

El Govern aprova traspassar la titularitat de quatre edificis a la Universitat Rovira i Virgili
 
El Govern ha acordat posar a disposició de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona la titularitat de diferents edificis i obres de rehabilitació situats al Campus de Bellisens de Reus i al Campus de Sescelades de Tarragona. La Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla pluriennal d’inversions universitàries 1995-2000, va contractar diferents obres per a l’edificació i la rehabilitació d’edificis destinats als usos de la universitat tarragonina. Segons la normativa universitària, els centres han d’assumir els béns de domini públic destinats a serveis universitaris. Per això, el Govern ha donat llum verda a aquest traspàs d’uns béns que, per llei, ja pertanyen a la universitat.
 
Aquest canvi de titularitat no comporta cap impacte pressupostari per a la Generalitat i, en cas que els immobles es deixin de destinar a funcions pròpies de la universitat, hauran de revertir en el patrimoni de la Generalitat de Catalunya.
 
 
El Govern reordena les competències dels departaments d’Economia i Coneixement i d’Interior
 
El Govern ha aprovat la modificació de l’àmbit competencial de dos departaments de la Generalitat de Catalunya per tal que, a partir d’ara, l’àmbit de jocs i apostes depenguin d’Economia i Coneixement, mentre que les competències en matèria d’espectacles públics i activitats recreatives s’assignen a Interior.
 
A aquests efectes es modifiquen els decrets de creació, denominació i determinació de l’àmbit de competència dels departaments de l’Administració de la Generalitat, que assignava al Departament d’Economia i Coneixement l’exercici de les atribucions sobre jocs i espectacles, així com el Decret d’estructuració del Departament d’Economia i Coneixement i el Decret d’estructuració del Departament d’Interior. Així, la Direcció General de Tributs, adscrita a Economia i Coneixement, exercirà les competències sobre el joc i les apostes i s’atribueix a la Secretaria General d’Interior les funcions en matèria d’espectacles públics i activitats recreatives.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined