• El cap del Govern ha presidit aquest matí la XXIV edició del Concurs de Castells de Tarragona
El president Mas presenciant el Concurs de Castellers
El president Mas presenciant el Concurs de Castellers
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha presidit aquest matí la XXIV edició del Concurs de Castells de Tarragona, una jornada que el cap de l’Executiu ha qualificat “d’especial simbolisme en un moment també especial dins del nostre país”.Els valors del món dels castellers es poden traslladar al moment que està vivint Catalunya: força, equilibri, valor, seny, i una gran pinya, una gran base perquè això tiri cap amunt”, ha manifestat.
 
“Els castells –ha ressaltat el cap Govern en declaracions als mitjans de comunicació- signifiquen la integració de molta gent al fer pinya, mirar un objectiu comú i tenir la força, la valentia i el coratge per arribar-hi”. “Això és molt simbòlic en el món dels castellers i probablement també ho és en el conjunt de Catalunya”, ha afegit.
 
Artur Mas ha felicitat els participants en aquesta jornada, un total de 30 colles d’arreu de Catalunya, i ha volgut subratllar el fet que els castellers són “un món molt tradicional a Catalunya però que li està donant també molta força de present i de futur”.
 
Han acompanyat el president en aquest acte el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin; l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de la Diputació, Josep Poblet.
 

1  

Imatges

El president Mas al Concurs de Castellers

El president Mas al Concurs de Castellers 952