govern

La Junta Electoral Central accepta que els catalans que viuen als Estats Units puguin votar fins al 24 de novembre

query_builder   22 novembre 2012 15:11

event_note Nota de premsa

La Junta Electoral Central accepta que els catalans que viuen als Estats Units puguin votar fins al 24 de novembre

El Govern va demanar ahir a la Junta Electoral Central una pròrroga del vot per correu per als electors catalans que han patit els retards causats en la correspondència pels efectes de l’huracà Sandy.
Els catalans que viuen als Estats Units, tant aquells que estan inscrits en el CERA (Cens d’electors residents absents) com aquells que hi viuen temporalment, poden emetre el seu vot fins al 24 de novembre.
 
La Junta Electoral Central ha prorrogat el termini en resposta a la sol·licitud que el Govern de la Generalitat de Catalunya va presentar ahir perquè els electors catalans que viuen als Estats Units disposessin de més temps per votar.
 
El motiu d’aquesta petició són els problemes registrats arran de l'huracà Sandy, i els retards ocasionats en el servei de correus a causa dels danys en les infraestructures postals dels Estats Units.
 
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, en contacte amb la Delegació del Govern de la Generalitat a Nova York, va confirmar ahir el retard en el lliurament de la documentació necessària per poder exercir el dret a vot i va sol·licitar a la Junta Electoral Central que tingués en compte les dificultats afegides per aquest fenomen natural i permetés l’exercici del vot fins al proper dissabte.
undefined
undefined
undefined
undefined