• Lamenta que després de tantes dècades de democràcia encara s’hagin de reivindicar “valors tan clars”.
  • El conseller de la Presidència entrega els premis Ramon Fuster del Col·legi oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya.
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat avui que “col·lectivament com a país podem donar resposta al Wert i al Gallardón de torn” i  ha afegit que cal "explicar-los que la llengua i la llibertat d’expressió són valors essencials del nostre poble”. Homs ha lamentat que “després de tantes dècades de democràcia s’hagi de reivindicar coses i elements tant clars i essencials com aquests”.
 
El conseller de la Presidència ha fet aquestes declaracions durant l’entrega dels premis Ramon Fuster del Col•legi oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya a la pedagoga i ex diputada Helena Ferrer, i al professor i poeta Francesc Garriga. Segons Homs, gràcies a exemples com el de Ferrer i el de Garriga -en “la protecció formal i la normalització del català-  “podrem anar trobant la llum, de vegades una mica difosa, que ens permetrà fer aquest camí que col·lectivament ens hem proposat fer”.