• La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha fet aquesta declaració avui al matí al Parlament en relació a la immersió lingüística
 
  • Rigau ha afirmat que “no defallirem en la defensa d’aquest model”
 
 
Parlament
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha recordat, en relació a la immersió lingüística, que “la Generalitat compleix la Llei d’Educació de Catalunya” i ha afirmat que ”continuarem defensant la bondat del nostre model ratificat per una llei de Catalunya”. La titular d’Ensenyament ha fet aquestes declaracions avui al matí al Parlament de Catalunya durant la sessió de control, en una resposta al grup parlamentari del PP.
 
Rigau ha assegurat que “el castellà no està exclòs del sistema educatiu de Catalunya”. Ha afegit que “aquí l’espectacle l’ofereix el grup parlamentari del PP català que va molt més enllà que el del PP a Madrid” i que “a l’octubre de 2009 quan el PP va presentar el recurs a la LEC no van presentar recurs al règim lingüístic”.
 
Així mateix, la consellera Rigau ha remarcat que l’executiu català “està donant compliment a la llei i vostè ho sap perquè el Suprem ho ha ratificat”. En aquest sentit, ha demanat que es “parli de sentències fermes i la del Suprem en l’auto final diu que el model que estem aplicant és perfecte, és bo i té fonament jurídic”. Ha conclòs dient que “no defallirem en la defensa d’aquest model” i que “s’ha muntat un imaginari que a costa de repetir-ho creuen que serà veritat”.