• La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ho ha dit avui al Parlament en relació a les declaracions del ministre en què afirma que abandonarà la política un cop s’aprovi la llei
  • Rigau també ha retret al ministre la falta de diàleg en relació a la reforma educativa
 
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha demanat avui al ministre d'Educació, José Ignacio Wert, que retiri la Lomce si deixa el càrrec de ministre i ha afirmat que "si ell veu que no la pot aplicar, que aturi també el projecte de llei". La titular d’Ensenyament ho ha dit aquest matí al Parlament, en relació a les declaracions del ministre Wert en què afirma que abandonarà la política un cop s’aprovi la reforma educativa.
 
Irene Rigau ha destacat que l’anunci de Wert és coherent amb la seva actitud de "desorientació i perplexitat" en la seva tasca com a ministre. També ha retret a Wert que no ha trobat ponts de diàleg en la negociació de la llei: "ell diu que és frustrant no haver aconseguit diàleg, però és impossible dialogar si no se sap escoltar i no es coneix la realitat de l'altre". En aquest sentit, ha afegit que "Wert no ha volgut conèixer ni entendre la realitat catalana, ha impulsat la seva visió sobre com hauria de ser l’educació a Catalunya".
 
 
4 de juliol de 2013