·         El cap de l’Executiu ha inaugurat la 33a Fira de l’Avellana de Riudoms i 414a Fira de Sant Llorenç
El president Mas i l'alcalde de Riudoms visiten la Fira
El president Mas i l'alcalde de Riudoms visiten la Fira
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha dit aquest vespre a Riudoms que en el procés cap a un camí propi que viu Catalunya “la nostra gran força és que hi hagi majories molt grans de gent que vulgui sumar amb un esperit positiu, a favor d’un projecte i de fer país”.
 
El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant l’acte d’inauguració de la 33a Fira de l’Avellana de Riudoms davant un auditori d’unes 500 persones. El president ha estat acompanyat per l’alcalde de Riudoms, Josep M. Cruset, i pel delegat de la Generalitat a les comarques de Tarragona, Joaquim Nin.
 
Artur Mas ha dit que aquest procés sobiranista “l’hem de fer manera que sapiguem que apleguem a la majoria de la gent i amb una actitud amable, educada i que no ofengui a ningú”. Ha afegit que “de vegades costa i t’has de mossegar la llengua, però millor no respondre determinades provocacions a canvi que ens vegin com un poble constructiu, en marxa, que sap el que vol i que està disposat a fer aquest camí”.
 
En un altre moment de la seva intervenció, el president Mas ha assenyalat que “el nostre poble és conscient de les dificultats en què es trobem”, però ha afegit que si hi ha una gran majoria social “encara que res serà fàcil, moltes coses seran possibles”.
 
En acabar l’acte inaugural, el president i l’alcalde han fet un recorregut per les diverses parades de la Fira.                                                                                                                  
 

1  

Fitxers adjunts

Visita a la Fira

Visita a la Fira
JPG | 443