• El cap de l’Executiu ha agraït l’esforç dels membres del gabinet i dels directius per fer una tasca integral de govern
  • Artur Mas reitera que el camí de la transició nacional emprès pel poble de Catalunya no té marxa enrere
Imatge de la intervenció del president durant la trobada
Imatge de la intervenció del president durant la trobada
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha mantingut aquest vespre, per tercer any consecutiu, la trobada anual amb els alts càrrecs del Govern. La reunió, de caràcter intern i a la qual han assistit tots els membres del Govern, s’ha desenvolupat durant una mica més de tres quarts d’hora a l’auditori del Palau de la Generalitat, a Barcelona. Hi han participat tots els càrrecs del Govern, de directors generals en amunt i assimilats, fins a unes dues-centes persones en total.
 
La intervenció del president Mas ha començat expressant el seu agraïment als càrrecs directius i a tots els funcionaris i treballadors de la Generalitat per haver exercit les seves funcions en un context econòmic i pressupostari molt complicat, tot preservant les bases de l’estat del benestar. Artur Mas ha subratllat que el procés de transició nacional que ha emprès una majoria del poble de Catalunya no té marxa enrere, i que per tant el compromís de l’Executiu amb la consulta sobre el futur polític del país és total.
 
També ha recordat que la legislatura ha de concloure el 2016 i que, per tant, queden tres anys i mig per aixecar Catalunya i complir el compromís del gabinet pel redreçament econòmic i la recuperació dels llocs de treball. En aquest sentit, ha reiterat que l’Executiu farà un treball interdisciplinari, presidit per una voluntat d’extremar la transparència i afinar les bones pràctiques en la gestió pública.

1  

Imatges

Intervenció del president

Intervenció del president 510