• El conseller Homs destaca el “to correcte” de la reunió i recorda que el propòsit del Govern és que totes les sensibilitats i les opcions de futur respecte a Catalunya “puguin votar”
El presdient mas amb representants de la plataforma Som Catalunya / Somos Espanya
El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha rebut aquesta tarda al Parlament els responsables de la Plataforma "Som Catalunya, somos España", organitzadora de la concentració de Barcelona amb motiu del 12 d'Octubre.

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, en declaracions posteriors als mitjans de comunicació, ha subratllat el “to correcte” amb que s’ha desenvolupat la reunió que no és altre que el que  “correspon a un país civilitzat”.

Homs ha recordat que el Govern té un projecte col·lectiu “i una invitació a que qualsevol de les opcions de futur que es puguin plantejar en relació al futur de Catalunya puguin expressar-se”. En aquest sentit, tot i reconèixer les “discrepàncies de fons” entre les diferents opcions, la voluntat i el propòsit del govern és que “tant la gent que es vol manifestar el dia 12 d’octubre” com la que es va manifestar el dia 11 de setembre, pugui votar”.

El portaveu s’ha mostrat convençut que al final les discrepàncies en democràcia s’ha de poder dirimir dialogant i al final, votant. Aquest és el missatge que vol transmetre el govern i ha emfasitzat que “no hi ha cap missatge més inclusiu, que el que incorpora el fet de poder votar”.

1  

Fitxers adjunts

El president de la Generalitat i la vicepresidenta del Govern amb els responsables de la Plataforma "Som Catalunya, somos España"

El president de la Generalitat i la vicepresidenta del Govern amb els responsables de la Plataforma "Som Catalunya, somos España"
JPG | 835