• El cap de l’Executiu ha presidit la presentació de Catalunya a l'Índia Catalunya-Barcelona, a life style destination, 080 Barcelona fashion
  • Artur Mas ha afirmat que “és un miracle que un país com Catalunya hagi pogut preservar la seva llengua i la seva identitat”
El president Mas amb Ariadna Cabrol, l'actriu catalana que ha protagonitzat la pel·lícula més taquillera de Bollywood
El president Mas amb Ariadna Cabrol, l'actriu catalana que ha protagonitzat la pel·lícula més taquillera de Bollywood
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest vespre des de Mumbai que, malgrat que Catalunya és un país petit per la seva dimensió i població, sobretot si se’l compara amb l’Índia, “és un gran país des del punt de vista del seu talent i la capacitat de la seva gent de treballar dur i fer coses junts”. Artur Mas ha posat com a exemple les construccions castelleres, com a símbol “del treball, l’esforç i la unitat” del poble català.
 
El cap de l’Executiu, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha presidit aquest vespre a Mumbai la presentació de Catalunya a l'Índia Catalunya-Barcelona, a life style destination, 080 Barcelona fashion. El president ha explicat als assistents a l’acte que Catalunya “és una de les democràcies més antigues d’Europa” i ha subratllat que, malgrat ser un país petit situat entre dos països grans, “ha pogut mantenir la seva cultura, la seva identitat i la seva llengua i això no ha estat fàcil; ha estat gairebé un miracle”.
 
Artur Mas també ha presentat Catalunya com “un país de creativitat, cultura i art, capaç de crear persones com Gaudí, Dalí, Miró i Picasso”. El president també ha subratllat el caràcter “emprenedor” del país, i la seva capacitat “d’integrar molta gent de fora”.
 
L'acte ha estat presentat per l'actriu i model catalana Ariadna Cabrol, que està triomfant en les pantalles del país asiàtic amb el seu paper a Zindagi na milegi dobara (Només es viu una vegada), la pel·lícula més taquillera de Bollywood. A més de la intervenció del president, en el decurs de l'acte s'ha projectat un audiovisual sobre els atractius turístics de Catalunya, i ha tingut lloc una desfilada de les firmes catalanes Mango, Custo, Brain&Beast i Justicia Ruano, organitzada per la 080 Barcelona Fashion.
 
Amb aquest esdeveniment, la Generalitat ha volgut acostar a la societat índia la realitat de Catalunya. Per aquest motiu, han estat convidats a l'acte destacades celebritats índies, entre elles personalitats de la indústria de Bollywood com el famós productor Vashu Bhagnani o l’actriu Aditi Rao, així com models, actrius i actors d'èxit a l'Índia.
 

2  

Imatges

El president amb l'actriu Aditi Rao

El president amb l'actriu Aditi Rao 436

El president amb l'actriu Ariadna Cabrol

El president amb l'actriu Ariadna Cabrol 398