• El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha rebut la pintura “Catalunya” aquest matí, al Palau de la Generalitat, de mans de la presidenta d’AMFAR Catalunya, Rosa Pruna
L'Associació Agrària de Joves Agricultors (ASAJA) i l'Associació Femenina de l'Àmbit Rural (AMFAR) fan donació d'un quadre a la Generalitat
Les organitzacions agràries ASAJA (Associació Agrària de Joves Agricultors) i AMFAR Catalunya (Associació Femenina de l’Àmbit Rural), han donat avui una pintura realitzada per l’artista de Palou, Marie Pont Vie, a la Generalitat de Catalunya.
 
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha rebut el quadre “Catalunya” al Palau de la Generalitat de mans de la presidenta d’AMFAR a Catalunya, Rosa Pruna, coincidint amb la celebració de la diada de Sant Isidre, patró dels homes i dones del camp.
 
El quadre “Catalunya” és una pintura on hi ha les quatre barres amb el mar i muntanya, i al fons el Roselló francès. Les quatre barres van emmarcades amb tul negre per ressaltar la importància de la senyera. L’autora de la pintura, Maria Pont i Vie, es dedica també a l’agricultura.
 
A l’acte també hi ha assistit Marta Ferrusola, presidenta d'Honor d'AMFAR, i diversos membres d’aquesta associació i d’ASAJA.