·         El cap de l’Executiu ha fet una crida a la participació a les eleccions europees, perquè “Catalunya es juga la seva posició a Europa”
El president Mas, al col·legi electoral
El president Mas, al col·legi electoral
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet una crida a la participació en aquestes eleccions europees, perquè “democràcia és més que votar, però també és votar i votar sempre, en qualsevol moment, és decidir”. Artur Mas ha afegit que avui “el poble català tenim una ocasió per demostrar a les urnes que volem participar en aquestes eleccions i que volem tenir una veu a Europa”.
 
En declaracions als mitjans de comunicació, després d’exercir el seu dret a vot a les 12h del migdia, el cap de l’Executiu ha afirmat que en aquestes eleccions “Catalunya es juga moltes coses, però sobretot s’hi juga la seva posició a Europa”. El president Mas ha recordat la “tradició, l’arrelament i la vocació” europees del país i ha assenyalat que “estem en un moment crucial del nostre esdevenir i una part del nostre futur s’emmarca en el quadre europeu”.
 
El cap del Govern ha expressat el seu desig i la seva confiança que avui “sigui una jornada tranquil·la, pacífica i participativa”.
 

1  

Imatges

Votació del president

Votació del president 718