• El conseller Homs ha destacat la responsabilitat dels professionals de la ràdio en la clausura dels 14ns Premis de Ràdio Associació de Catalunya
El conseller Homs i els premiats dels 14ns Premis de Ràdio Associació
El conseller de la Presidència i Portaveu del Govern, Francesc Homs, en la clausura dels 14ns premis de Ràdio Associació de Catalunya, ha pronosticat que “que el darrer trimestre d’aquest any, les coses més importants qui serà el primer en explicar-les i retransmetre-les, a fer-les conèixer a la població del nostre país, serà la ràdio”. I ha remarcat, així la “grandíssima responsabilitat” que té aquest mitjà per Catalunya.
 
En el seu discurs de clausura també ha destacat la “feina ingent que fan les ràdios locals del nostre país, de capacitat d’arribar a tots els racons” i de “generar gent finalment amb molt de talent, que s’han format, allò que es diu col·loquialment moltes vegades, amb un esclop i una espardenya”.
 
Homs que ha recalcat el “sentit d’orgull” que els catalans poden tenir vers la seva ràdio, també ha  ressaltat al “compromís inequívoc de la ràdio del nostre país amb la llengua i la cultura catalanes”.  
 
Prèviament, durant la gala dels 14ns Premis de Ràdio Associació de Catalunya, el portaveu Homs ha lliurat el Premi al millor professional de ràdio a Francesc Mauri. Així mateix, el secretari de comunicació de la Generalitat, Josep Martí, ha estat l’encarregat de lliurar el Premi Ràdio Associació d’Innovació al programa Cap per Vall de RAC1.