·         ‘Com ensinistrar un drac 2’ s’estrena aquest divendres 1 d’agost
 
·         ‘Operació Cacauet’ i ‘Les noves aventures de la Caputxeta Vermella’ s’estrenen respectivament el 22 i el 29 d’agost
Cartell de la pel·licula
Durant el mes d’agost, s’estrenaran tres pel·lícules d’animació per a públic infantil i familiar, que es podran veure doblades al català a diferents sales del territori català.
 
Com ensinistrar un drac 2
L’1 d’agost arriba a les pantalles, doblat en català, el film d’animació Com ensinistrar un drac 2. La pel·lícula, dirigida per Dean Deblois, continua les històries originals de l’escriptora britànica Cressida Cowell. El doblatge del film té el suport del Departament de Cultura a través de de la Direcció General de Política Lingüística.
 
En el film, han passat 5 anys des del moment que el poble víking que habita l’illa de Beurk va començar a ensinistrar els dracs enlloc de caçar-los. La vida és tranquil·la per a Astrid, Rustik, Varek, Kranedur i Kognedur, amb curses de dracs i descoberta de nous territoris. En una cova de gel hi troben dracs salvatges i un misteriós personatge que els protegeix.
 
El film s’estrenarà amb 27 còpies doblades en català que es podran veure a les següents sales: Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonar Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Palau Balaña (Barcelona); Yelmo Abrera Multicines (Abrera); Multicinemes Arenys (Arenys de Mar); Badalona Megacine (Badalona); Baricentro Multicines (Barberà del Vallès); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Yelmo (Castelldefels); Figueres Multicinemes; Ocine (Granollers); Multicinemes Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Multicines Olot (Olot); Eix Macià (Sabadell); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat); Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Sucre (Vic); Albéniz (Girona); Ocine (Girona); JCA Alpicat (Lleida); Ocine Las Gavarres (Tarragona); Yelmo parc Central (Tarragona); Majestyk (Tàrrega)
 
Podeu trobar més informació a http://www.gencat.cat/llengua/cinema
 
Teniu el tràiler en alta resolució a:
 
Operació Cacauet
El 22 d’agost s’estrena Operació Cacauet, una comèdia d’animació dirigida per Peter Lepeniotis. L'esquirol Surly i el seu amic Buddy preparen un robatori a una botiga de fruits secs. Pràcticament sense adonar-se’n, es veuen involucrats en l'atracament a un banc.
 
Les noves aventures de la Caputxeta Vermella
Finalment, el 29 d’agost s’estrena Les noves aventures de la Caputxeta Vermella. Dirigida per Mike Disa, és la seqüela de La increïble però certa història de la Caputxeta Vermella, film estrenat el 2006 que mostrava una nova visió dels contes clàssics infantils. En aquesta ocasió la Caputxeta, acompanyada del seu amic Llop, haurà de rescatar Hansel i Gretel d’una bruixa que els ha segrestat.
 
La informació sobre les sales d’estrena s’anirà actualitzant a:

1  

Imatges

Cartell de la versió catalana de la pel·lícula

Cartell de la versió catalana de la pel·lícula 8852