El Govern de la Generalitat lliura el material de difusió del 9N a les entitats municipalistes
El secretari de Comunicació de Govern, Josep Martí Blanch, ha lliurat aquest matí el suport informàtic per a la producció del material de difusió del procés participatiu del 9 de novembre a les entitats municipalistes, que s’encarregaran de distribuir-lo entre els consistoris. El lliurament ha s’ha fet en el transcurs d’un acte que ha tingut lloc al Departament de Governació i Relacions Institucionals. Hi ha assistit també el coordinador de l’operatiu del 9N, Joan Cañada.
 
El president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, i el president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d’Abadal, han rebut el llapis de memòria que inclou els dissenys per a pòsters, banderoles i OPIS (objectes publicitaris il·luminats), que els ajuntaments podran produir en funció de la seva voluntat i possibilitats.
 
La Federació de Municipis de Catalunya (FMC), que ha excusat la seva presència en l’acte, també rebrà el suport amb els materials per distribuir-los entre els municipis associats.
 
El secretari de Comunicació de Govern, Josep Martí Blanch, ha explicat que la campanya de difusió sobre el 9N és merament informativa i té la voluntat “que no quedi ningú a Catalunya sense saber que hi ha un procés de participació obert que culmina el 9 de novembre, qui hi pot participar, com i on pot fer-ho”.
 
El president de l’ACM, Miquel Buch, ha destacat l’esforç que han fet els ajuntaments per cedir locals perquè la gent pogués participar en el 9N sense haver de desplaçar-se del seu municipi. Buch ha negat que cap alcalde hagi estat pressionat, sinó que ha dit que, pel contrari, els alcaldes han expressat la seva satisfacció de poder participar en el procés. “Els alcaldes reclamaven que els seus municipis tinguessin urnes per participar”.
 
D’altra banda, el president de l’AMI, Josep Maria Vila d’Abadal, ha destacat la unitat amb què s’està treballant entre el Govern de la Generalitat i el món local.  “Treballem junts per fer possible que la gent a tot el territori pugui participar”.

2  

Imatges

El Govern de la Generalitat lliura el material de difusió del 9N a les entitats municipalistes

El Govern de la Generalitat lliura el material de difusió del 9N a les entitats municipalistes 1977

El lliurament ha s'ha fet en el transcurs d'un acte que ha tingut lloc al Departament de Governació i Relacions Institucionals

El lliurament ha s'ha fet en el transcurs d'un acte que ha tingut lloc al Departament de Governació i Relacions Institucionals 3476