El web del procés participatiu del 9N incorpora el formulari perquè els mitjans de comunicació interessats s’hi puguin acreditar
Els periodistes que vulguin cobrir el procés participatiu del 9N podran utilitzar un centre de premsa que s’habilitarà expressament el proper cap de setmana, i que romandrà obert fins dilluns dia 10 a la tarda. El centre de premsa estarà ubicat al Pavelló d’Itàlia de la Fira de Barcelona, situat a la plaça de Carles Buïgas, 2 (just davant de les fonts de Montjuïc).
 
En aquest centre de premsa s’hi faran les compareixences públiques relatives al desenvolupament del procés participatiu, que seran convocades als mitjans per la via ordinària.
 
El centre de premsa estarà obert des de les 10.00 fins les 23.00 de dissabte. Diumenge obrirà a les 6.00 del matí i no tancarà fins les 19.00 hores de dilluns, de manera que romandrà obert durant tota la nit. Divendres dia 7, des de les 8.00 del matí fins les 20.00 de la tarda, el centre també estarà obert per aquells mitjans que necessitin enviar-hi personal de caràcter tècnic per a fer-hi les instal·lacions que necessitin.
 
Properament us anirem informant dels detalls tècnics, podeu fer arribar els vostres dubtes i consultes al correu media.participa2014@gencat.cat.
 
Acreditacions
 
Els mitjans interessats a acreditar-se per tenir accés al centre de premsa podran fer-ho mitjançant el següent formulari: