·      Ho ha dit a Prats de Lluçanès en la commemoració del 301è aniversari de la crema del municipi per part de les tropes borbòniques
 
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, assegura que el proper 27 de setembre “ens juguem el tot per tot” ja que el què passarà serà una qüestió de “caixa o faixa, sense matisos”. Homs ho ha dit aquest vespre a Prats de Lluçanès, després de la commemoració del 301è aniversari de la crema del municipi per part de les tropes borbòniques.
 
Segons Homs, “necessitem disposar dels instruments que tenen totes les nacions” i “la determinació del poble de Catalunya ho farà possible”. Pel portaveu del Govern, la independència és una “operació de supervivència col·lectiva” per assegurar el futur i el progres de Catalunya.
 
 
El conseller de la Presidència ha fet aquestes declaracions després d’assistir a l’espectacle commemoratiu del 301è aniversari de la crema de Prats de Lluçanès. “Una expressió popular i artística molt impactant feta des del voluntariat” que mostra la determinació i obstinació de Prats i de Catalunya. El conseller ha destacat la importància de recordar la nostra història i els fets passats per “treure’n bones lliçons” i prendre les “decisions adequades”.