Samba
Avui divendres, 27 de febrer, s’estrena en català la comèdia francesa Samba, dirigida per Olivier Nakache i Eric Toledano, directors també de la pel·lícula Intocable. El film està interpretat per Omar Sy i Charlotte Gainsbourg en els papers protagonistes. Es podrà veure doblada al català a 13 sales i a 2 sales en versió original subtitulada en català. El doblatge i subtitulació del film té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
Samba explica la història d’una dona que ha hagut de deixar la seva feina a causa de l’estrès i s’apunta com a voluntària a una ONG que presta ajut a persones immigrades. Un dia coneix Samba, un atractiu senegalès amb tendència a posar-se en embolics.
 
El film es podrà veure a les sales: Cinesa Heron City (Barcelona); Palau Balaña; Multicines (Barcelona); MCB Cinema Calafell (Calafell); Multicines Figueres (Figueres); Ocine Girona (Girona); Espai Funatic (Lleida), en VOSC i doblada; Multicines Bages (Manresa); Cines Olot (Olot); Reus Palace (Reus); Cinema Teatre Comtal (Ripoll); Cines Imperial (Sabadell); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) en VOSC; Cinema Catalunya (Terrassa), Cinesa Parc Vallès (Terrassa) i Vigatà Cinema (Vic).
 
Podeu trobar més informació sobre les estrenes a: http://www.gencat.cat/llengua/cinema    
 
Teniu materials en alta resolució a:

1  

Fitxers adjunts

Samba, d'Olivier Nakache i Eric Toledano,

Samba, d'Olivier Nakache i Eric Toledano,
JPG | 1102