• Loteria de Catalunya i TVC tornen a sortejar diàriament 10 bitllets del número 18909 al programa “Divendres”
  • Més de 1.100 persones ja han participat en el sorteig de “Guanya 2.000 euros al mes durant tot un any”. Hi ha temps fins al 30 de novembre per enviar una foto amb un bitllet de La Grossa 2015 a facebook.com/lagrossacat o al correu electrònic grossa2000@gencat.cat
La secretària d’Hisenda, Elsa Artadi, ha anunciat avui al programa “Divendres” de TV3 que els 100 bitllets del número 01714 es vendran a l’estanc número 2 de Cervera. Aquest establiment ha estat agraciat en el sorteig que s’ha fet entre els venedors de La Grossa que van realitzar una comanda entre el 19 i el 30 d’octubre.
 
Aquest estanc, situat al carrer Victòria número 2 de Cervera, forma part de la xarxa comercial de Loteria de Catalunya des de fa 17 anys. L’any passat va vendre més de 25.000 euros de loteria de La Grossa, més de dues vegades i mitja la mitjana dels estancs al 2014 (9.990 euros).
 
Com ja es va fer l’any passat, Loteria de Catalunya ha decidit sortejar el número 01714 perquè la demanda d’aquest número superava l’oferta existent. L’any passat aquest número també es va sortejar entre els comerciants de La Grossa. Els primers 50 bitllets es van vendre en un supermercat de Sant Antoni de Vilamajor i els altres 50 bitllets es van esgotar en poques hores a la Llibreria Papereria Artós del Carrer Major de Sarrià número 6 de Barcelona. 
 
D’altra banda, Artadi ha recordat que ja s’han distribuït més de 13,7M d’euros de la Grossa, 1,9M dels quals en participacions, un 109% més que l’any anterior. “Ens consta que cada vegada més empreses i associacions han deixat de fer les tradicionals participacions amb El Gordo de Navidad i s’estan passant a La Grossa, per això hem allargat el termini per encarregar-ne fins al proper 15 de novembre”, ha afegit. Aquest any, Loteria de Catalunya dissenya i imprimeix les participacions per a aquelles entitats que així ho desitgin. Els interessats es poden dirigir a un punt de venda de Loteria de Catalunya, entrar a la pàgina web (www.lagrossa.cat), enviar un correu electrònic a participacionsgrossa@gencat.cat o trucar al 93.554.74.40 per sol·licitar la seva reserva.
 
La responsable d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya també ha explicat que la venda per Internet (www.lagrossa.cat) ha crescut un 87% respecte a l’any anterior i que ja s’han venut per aquest canal més de 51.000 euros en loteria. “Atribuïm aquest increment a les novetats que hem introduït en el web, com ara l’espai “Regala Grossa, regala il·lusió” que permet comprar un número i compartir-lo amb aquelles persones que ho desitges”, ha dit.
 
“La Grossa de divendres”: Guanya 1 milió d’euros amb la Grossa i TV3
 
Artadi també ha explicat que a partir d’aquest dilluns, 9 de novembre, i fins al 20 del mateix mes, s’inicia la campanya “La Grossa de Divendres” amb la qual es pot guanyar “1 milió d’euros”. Televisió de Catalunya i Loteria de Catalunya sortejaran diàriament 10 bitllets del número 18909 al programa “Divendres”.
 
Durant deu dies de novembre, TV3 recordarà a l’inici del programa “Divendres” que aquell dia se sortejaran 10 bitllets entre totes aquelles persones que participin a través de la web de “Divendres” escrivint la paraula clau facilitada i que variarà cada dia. Hi haurà un únic guanyador per dia, que haurà de contestar en directe una trucada de la presentadora de l’espai. “Si aquest número resulta ser el primer premi de la Grossa, aquesta persona guanyaria 1M d’euros, ja que el primer premi són 100.000 euros per bitllet i estem regalant 10 bitllets, d’aquí l’eslògan Guanya 1 milió d’euros amb la Grossa i TV3”, ha aclarit Artadi.
 
 
“Guanya 2.000 euros al mes durant tot un any”: el primer a comprar i el primer a guanyar
Elsa Artadi també ha recordat que continua actiu el sorteig que ha engegat Loteria de Catalunya i que donarà 2.000 euros al mes durant tot un any. L’agraciat serà escollit entre totes aquelles persones que enviïn una fotografia seva amb un bitllet de La Grossa 2015 abans del 30 de novembre. Des que va començar el sorteig aquest diumenge 1 de novembre, ja hi han participat més de 1.100 persones.
Les fotografies es poden enviar a través de l’aplicatiu habilitat a la pàgina de fans de La Grossa a Facebook (facebook.com/lagrossacat) o al correu electrònic grossa2000@gencat.cat. Cada participant haurà d’enviar una foto on aparegui amb un bitllet d’aquest any i s’identifiqui clarament el número i la sèrie del bitllet. Només es podrà enviar una fotografia per bitllet, però es podran enviar tantes instantànies com bitllets s’hagin comprat. “Quants més bitllets compris, més fotografies podràs fer-te i més probabilitats de guanyar tindràs”, ha recordat Artadi.
 
Els participants en aquest sorteig hauran de ser majors d’edat, aparèixer clarament a la fotografia i indicar el seu nom i cognoms, NIF, adreça de correu electrònic i un número de telèfon mòbil. En cas que el bitllet s’hagi comprat per Internet, a través de lagrossa.cat, a la fotografia s’haurà de veure la imatge del participant i la del resguard de compra del bitllet de loteria.
 
El dia 3 de desembre de 2015 es realitzarà un sorteig en el qual resultarà guanyadora una fotografia d’entre totes les que s’hagin rebut a Loteria de Catalunya, per qualsevol dels dos canals habilitats. Per poder cobrar el premi, serà imprescindible la presentació del bitllet original de loteria que es mostra a la fotografia guanyadora. La participació en aquest sorteig no impedeix la participació en el sorteig que se celebrarà el dia 31 de desembre de 2015. Les bases d’aquest sorteig es poden consultar a facebook.com/lagrossacat i al blog.lagrossa.cat.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 599