Els presidents Mas i Puigdemont durant l'acte de presa de possessió
Els presidents Mas i Puigdemont durant l'acte de presa de possessió

 

  • Artur Mas ha agraït el suport de “totes les persones que li han fet confiança” els últims 5 anys, “absolutament a tothom, als que heu estat defensant les nostres posicions i als que les han combatut democràticament i pacíficament”

 
  • Ha desitjat a Puigdemont “una molt bona singladura” i li ha agraït que hagi “acceptat el repte de ser el 130è president de Catalunya en uns moments apassionants, decisius i transcendents del nostre país”
 
El fins avui president de la Generalitat, Artur Mas, ha manifestat durant la presa de possessió del seu successor, Carles Puigdemont, com a 130è president de la Generalitat que va “arribar amb vocació honesta i sincera de servei a Catalunya” i que deixa la Presidència “amb aquest mateix sentiment i convicció, el d’haver servit, tant com he sabut i pogut, aquest país”. Artur Mas ha agraït el suport de totes les persones que l’han “ajudat a dirigir el país en moments difícils, decisius i apassionants”. “Jo sí que us agraeixo els serveis prestats, a tothom, absolutament a tothom; als que penseu com nosaltres, i als que no; als que heu estat defensant les nostres posicions, i als que les heu estat combatent democràticament i pacíficament”, ha manifestat en el discurs que ha pronunciat en l’acte de presa de possessió, i que ha estat llargament ovacionat.
 
A l’acte que s’ha celebrat al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, el president Mas ha insistit que deixa la Presidència de Catalunya “amb una enorme tranquil·litat d’esperit”, després d’haver servit el país els últims 5 anys. “Servir un país sempre és agraït, i servir un país com Catalunya és doblement agraït”, ha manifestat, i ha assegurat que “enmig de les dificultats, però també dels grans reptes”, ha aplicat la màxima de “cap fred, cor calent, puny ferm i peus a terra”.
 
El president Mas ha agraït a Puigdemont “haver acceptat el repte de ser el 130è president de Catalunya en uns moments apassionants, decisius i transcendents del nostre país”. “Molt bona singladura”, ha desitjat, perquè “entre tots plegats arribem lluny al millor port possible, a bon port”
 

1  

Fitxers adjunts

Els presidents Mas i Puigdemont en la presa de possessió

Els presidents Mas i Puigdemont en la presa de possessió
JPG | 433