El vicepresident Junqueras explicarà al ple les seves gestions per atendre els compromisos de pagament
El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, farà balanç demà al ple de la darrera edició del Mobile World Congress (MWC) que es va celebrar del 22 al 25 de febrer a  la Fira de Barcelona, amb la col•laboració de la Generalitat.  El conseller Baiget respondrà d’aquesta manera una pregunta oral durant la sessió de control al Govern que se celebrarà demà coincidint amb l’inici del ple d’aquesta setmana.
 
El congrés mundial de telefonia mòbil va tancar les portes aquest any amb prop de 101.000 assistents de 204 països, una xifra que representa un augment de més del 6% respecte l'any passat. En total, el Mobile World Congress 2016 ha comptat amb més de 2.200 empreses expositores que han mostrat productes i serveis d'avantguarda a través dels 110.000 metres quadrats d'espai d'exposició. També hi han assistit més de 3.600 analistes de mitjans internacionals i de la indústria. En aquesta edició, el Govern català ha posat a disposició de 60 empreses i entitats catalanes 1.000m2 al Mobile World Congress per fer negoci i cercar oportunitats. Durant la sessió de control, el conseller Baiget respondrà també una pregunta sobre l’aplicació dels graus de tres anys al sistema universitari català i una sobre la política empresarial.
 
Per la seva banda, el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, parlarà de les gestions que està portant a terme el seu departament per atendre els compromisos de pagament del Govern. A més a més, el vicepresident també respondrà una pregunta sobre política pressupostària i una sobre finançament autonòmic.
 
També participaran a la sessió de control el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que respondrà una pregunta sobre les actuacions en la línia del tren de La Pobla; el conseller de Justícia, Carles Mundó, que parlarà de la situació dels treballadors dels centres penintenciaris; i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, que informarà sobre el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).
 
Un cop acabi la sessió de control al Govern se celebrarà la sessió de control al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, prevista pels volts de les 11h.