• La consellera de la Presidència ha presidit avui l’acte de proclamació de l’ Ambaixador dels Xiquets de Valls per a la temporada 2016
  • Aquest vespre la consellera Munté també assistirà a la 33a nit  de Premis de Valls
Munté a Valls
La consellera de la Presidència ha presidit aquest vespre l’acte de proclamació de l’Ambaixador dels Xiques de Valls per la Temporada castellera 2016. Durant la seva intervenció a la Plaça del blat, “Km 0 del món casteller”  la consellera ha felicitat les dues colles castelleres de la ciutat de Valls, la Colla Vella i la Colla Joves per escollir l’Administració  de Sant Felix de Vilafranca com ambaixadora castellera, una decisió “ molt  encertada i merescuda”, atès que tant  Valls com  Vilafranca, capitals de comarca totes dues, són “ciutats obertes i inclusives” amb moltes coses en comú que sumen dues de les tradicions castelleres més solides del nostre país.
 
Munté s’ha confessat  admiradora del món casteller però "especialment de les persones que fan els castells i dels valors que se’n  desprenen, valors que son de solidaritat, de companyonia, de treball  en equip, de suma d’esforços,  de compartir els  bons moments i els no tan bons”. En aquest sentit ha manifestat que “com a país ens cal aquesta suma de valors, que els tenim però cal incrementar-los”.  “Som un país que fa  300 anys que lluita per recuperar les seves  llibertats nacionals i ens cal una base molt solida per  protegir-nos de les batzegades que venen de fora  i de les febleses que a vegades venen de dins”, ha conclòs, referint-se a la simbologia que representen els castells.
 
Aquest vespre la consellera Munté també assistirà a la Nit  de Premis de Valls. Els Premis, que enguany arriben a la seva 33a edició, estan organitzat per la Fundació Ciutat de Valls i tenen com a finalitat  homenatjar el teixit social, associatiu i econòmic de la ciutat. En total es lliuren 17 premis, entre els quals el Premi a la Iniciativa Cívica i el premi Vallenc de l’any, que seran lliurats per la consellera Munté i l’alcalde de Valls, Albert Batet.

1  

Imatges

Neus Munté a Valls

Neus Munté a Valls 2890