Parlon anuncia els nomenaments de Tomàs Carrión com a secretari general del Departament i Josep Lluís Trapero com a nou director general de la Policia

La consellera d’Interior i Seguretat Pública, Núria Parlon, ha anunciat avui els nomenaments i cessaments que es duran a terme durant aquesta setmana a la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i al Departament d’Interior i Seguretat Pública.

Parlon ha explicat que en el Consell Executiu de demà tindran lloc els nomenaments del nou secretari general, Tomás Carrión, i del director general de la Policia, Josep Lluís Trapero. A aquests nomenaments, s’afegiran els del nou comissari en cap, Miquel Esquius, i la sots cap executiva de la Policia Generalitat-Mossos d’Esquadra, Alicia Moriana,

La titular d’Interior ha destacat que “aquests canvis responen a la voluntat de donar un nou impuls als lideratges del cosamb l’inici d’una nova etapa que posi fi a inestabilitats que ens destorbin de l’objectiu primordial: un canvi en els processos i formes de fer que ha de tenir una influència més gran en l’operativa, en el patrullatge i en la prevenció”. “S’ha esgotat una etapa”, ha insistit Parlon.

La consellera ha posat en valor que “la nostra primera obligació és revertir la inseguretat però també revertir la percepció d’inseguretat, i concentrar-nos en el control de la delinqüència”.

En aquesta línia, Parlon ha recordat que “la seguretat és pel Govern de Catalunya una política pública essencial per garantir els drets i llibertats de tota la ciutadania”.

Parlon ha aprofitat la seva intervenció per agrair la feina feta pel comissari en cap, Eduard Sallent, per la sots cap, Rosa Bosch, així com del fins ara director general de la Policia, Pere Ferrer.


3  

Imatges

FOTO 1

FOTO 1 1064551

FOTO 2

FOTO 2 1403809

FOTO 3

FOTO 3 1186624