1. La consellera Parlon i el conseller Espadaler han participat en la commemoració del setè aniversari dels atacs, que s’ha celebrat al Pla de l’Ós de la Rambla
Homenatge a les víctimes del 17-A{"name":"2024/08/17/11/38/91c5cb49-d7d7-4c26-8a77-915a599ed6ac.jpeg","author":"Sergi Ramos","type":"0","location":"0","weight":676381}

La consellera d’Interior i Seguretat Pública, Núria Parlon, i el conseller de Justícia i Qualitat Democràtica, Ramon Espadaler, han participat aquest matí en l’acte de record i homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, que s’ha celebrat al Pla de l’Ós de la Rambla de la capital catalana.

La commemoració ha començat amb un minut de silenci, després del qual s’ha fet una ofrena floral de les víctimes i dels seus familiars, en primer lloc, i dels representants institucionals, a continuació, acompanyats per la música en directe del “Cant dels Ocells” a càrrec del violoncel·lista Marçal Ayats.

L’homenatge l’ha encapçalat l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i també ha comptat amb la presència del president del Parlament, Josep Rull; el delegat del Govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto, i d’altres representants polítics, a més de cossos de seguretat i emergències.

Com a resultat d’aquell brutal atac terrorista a la Rambla de Barcelona i al Passeig Marítim de Cambrils, van morir setze persones i més d’un centenar van resultar ferides. Les víctimes van ser de trenta quatre nacionalitats diferents.

1  

Imatges

Foto de l'acte

Foto de l'acte 676381