• El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies i el secretari general del Ministeri de Treball de Colòmbia mantenen una reunió per enfortir relacions entre governs en els àmbits respectius.
  • “Donem suport al procés de pau endegat perquè, entre altres coses, afavoreix el desenvolupament econòmic, territorial i social de la República de Colòmbia”, afirma Josep Ginesta.
Foto de la reunió
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Ministeri de Treball de la República de Colòmbia han acordat estudiar fórmules col·laboració per la promoció de l’economia social i cooperativa així com en la territorialització de les polítiques socials.
 
El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, s’ha reunit avui a Barcelona amb una delegació del Govern de Colòmbia encapçalada pel secretari general del Ministeri de Treball, Jorge Bernal.
 
Després de la presentació de l’actual procés de pau a Colòmbia, i l’impacte d’aquest en les polítiques de treball, el secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies ha afirmat que “donem suport al  procés de pau endegat perquè, entre altres coses, afavoreix el desenvolupament econòmic, territorial i social a la República de Colòmbia”.
 
En aquest sentit, Josep Ginesta, acompanyat del director  general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, Josep Vidal, ha exposat totes les iniciatives del Govern de Catalunya per impulsar l’economia social així com en el model de cooperativisme a Catalunya.
 
Per la seva banda, el secretari general del Ministeri de Treball de Colòmbia, Jorge Bernal, ha explicat com es traslladaran al seu departament els acords de pau, fórmules de promoció territorial i de l’economia solidària i cooperativa.
 
Amb les experiències d’èxit existents en aquests àmbits a Catalunya, “des de Treball estudiarem acords de col·laboració amb el Govern de la República de Colòmbia per tal que Colòmbia i Catalunya s’enriqueixin mútuament en l’àmbit de l’economia social i cooperativa”, ha reblat Ginesta.

1  

Imatges

Foto de la reunió

Foto de la reunió 2258