Munté reivindica el paper de les persones grans en la construcció del nostre estat del benestar

query_builder   19 desembre 2016 20:33

event_note Nota de premsa

Munté reivindica el paper de les persones grans en la construcció del nostre estat del benestar

La consellera de la Presidència ha visitat el Centre Especial de Treball Nou Verd (adherit a l'associació AMMFEINA) i ha participat en l’acte de cloenda del centenari de la Residència Inglada Via de Vilafranca del Penedès
Govern

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha recordat aquesta tarda que “devem molt a les nostres persones grans” perquè “molt dels drets que tenim ara són gràcies a que les persones grans d’avui i d’ahir que ens han ajudat a aconseguir-los”.  La consellera de la Presidència ha fet aquestes declaracions durant la cloenda dels actes del centenari de la Residència Inglada Via de Vilafranca del Penedès, on ha aprofitat per reivindicar el paper de les persones grans en la construcció del nostre estat del benestar. “Estem on estem gràcies a les nostres persones grans que han contribuït a crear el nostre estat del benestar”, ha explicat.


Per aquest motiu la portaveu del Govern ha instat a “que ens esforcem al màxim perquè tinguin la màxima qualitat de vida amb la màxima qualitat en el tracte”.  “Quina mania tenen alguns de dir què podem fer i  què no podem si nosaltres som capaços de tot i la gent gran també”, ha conclòs. En aquest sentit, la consellera ha remarcat els 100 anys de feina de la residència Inglada com a exemple de  “l’aliança entre el sector públic i el privat i el social, que és una aliança estratègica guanyadora perquè ens fa avançar, sumar i arribar a més persones i, sobretot, a les persones que més ho necessiten”.

Prèviament, la consellera de la Presidència ha visitat les instal•lacions del Centre Especial de Treball Nou Verd, dedicada a la inserció laboral de persones amb discapacitat i problemes de salut mental, adherida a l’associació AMMFEINA. La consellera ha celebrat la seva tasca per “lluitar contra l’estigma social de la malaltia mental” i “reivindicar el drets d’aquestes persones a incorporar-se com qualsevol altre al món laboral” després de reunir-se amb la direcció d’aquest centre i AMMFEINA per tal de conèixer de primera mà la seva tasca. “Des del Govern de la Generalitat ens interessa conèixer el seu dia a dia i ser conscients de les dificultats que pateixen per ajudar-los a millorar”, ha afirmat la consellera Munté.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined