Treball, Afers Socials i Famílies inicia la segona fase de la campanya per a fomentar l'acolliment familiar

El Departament vol aconseguir que cap infant de 0 a 6 anys visqui en un centre

query_builder   11 juliol 2017 13:38

event_note Nota de premsa

Treball, Afers Socials i Famílies inicia la segona fase de la campanya per a fomentar l'acolliment familiar

El Departament vol aconseguir que cap infant de 0 a 6 anys visqui en un centre

El departament de Treball, Afers Socials i famílies ha iniciat aquesta setmana la segona fase de la campanya per a fomentar l’acolliment familiar que té com a objectiu aconseguir que cap infant de 0 a 6 anys visqui en un centre de protecció i garantir el dret d’aquests nens i nenes a viure en família.
 
La segona fase de la campanya compta amb un desplegament superior al de l’anterior fase i és que més enllà de la difusió per xarxes socials de la imatge de campanya i del material imprès, s’han elaborat dos vídeos promocionals que també seran emesos per Televisió de Catalunya i 8TV.
 
Utilitzant les mateixes il·lustracions que en la primera fase de campanya, els vídeos mostren com els infants que estan en un centre de protecció somien viure amb una família que els aporti l’entorn d’estimació i tendresa que necessiten. Seguint el mateix relat que en la fase anterior, la campanya mostra un món imaginari darrere el qual s’amaga la realitat d’aquests infants que desitgen viure un dia a dia similar al dels altres infants, com rebre abraçades o pujar muntanyes. L’espot acaba apel·lant a totes les famílies a fer un pas endavant i ajudar a aquests nens i nenes.
 
La campanya té per objectiu difondre i promocionar l’acolliment com a mesura de protecció i s’emmarca dins d’un pla estratègic dissenyat per l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció amb la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència que ha permès augmentar en 1,7 milions d’euros els complements per a famílies acollidores així com teixir aliances amb el món local i els altres departaments de la Generalitat de Catalunya per a crear circuits estables de promoció de l’acolliment i implementar mesures d’acció positiva per als infants i les famílies d’acollida.
 
Més informació:
http://acolliment.gencat.cat
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined