El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha lliurat els premis del concurs de prevenció de riscos laborals “La Prevenció, un valor segur”, una iniciativa que pretén sensibilitzar els joves sobre la importància de la seguretat i la salut laboral i l'adopció de mesures de prevenció en qualsevol professió.
 
Organitzat per Treball, Afers Socials i Famílies, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament i el suport de la Fundación Prevent, el concurs també busca orientar la creativitat dels joves a un àmbit, el de la prevenció de riscos laborals, en una fase de preparació per entrar al mercat laboral.
 
La participació en el concurs “La Prevenció, un valor segur” obliga als estudiants a informar-se, a investigar i a prendre consciència de la varietat de riscos que existeixen en qualsevol professió.
 
Han participat en aquest concurs alumnes de centres educatius públics, concertats o privats de Catalunya matriculat als estudis indicats per a cada categoria (cartells, pictogrames, fotografies i curtmetratges).
 
Amb iniciatives d'aquest tipus el Departament vol posar en relleu la importància de tenir persones joves formades, sensibilitzades sobre la seguretat i la salut en el treball i preparades pel món laboral.
 
En aquest enllaç, es poden veure els cartells, fotografies i curtmetratges premiats en l’edició de 2017.