• El cap de l’Executiu ha participat en l’acte Ripoll per la convivència, organitzat per institucions i entitats de la ciutat coincidint amb el primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils
El president Torra, durant el recorregut per les activitats. Autor: Andreu Puig
El president Torra, durant el recorregut per les activitats. Autor: Andreu Puig
 
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha manifestat aquesta tarda des de Ripoll que “el més important” dels actes organitzats amb motiu del primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils és que “siguin un homenatge a les víctimes i als seus familiars”. “Hem estat sempre al seu costat i res és més important en aquests moments que acompanyar-los en aquest camí de dolor i de condol”, ha reblat.
 
El cap de l’Executiu ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació abans de participar en l’acte organitzat per les diferents entitats i institucions de la ciutat sota el lema Ripoll per la convivència, una jornada participativa amb cinc activitats i tallers que han tingut com a eix principal aspectes com les relacions humanes, la convivència i la diversitat cultural. Han acompanyat el president l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i les conselleres de la Presidència, Elsa Artadi, i d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.
 
En aquest sentit, Quim Torra ha remarcat que els actes que es faran demà i dissabte a Barcelona i a Cambrils “els enfoquem amb la mirada de Ripoll, centrant el nostre discurs en la convivència”. I ha posat en relleu que “Ripoll, convertit en bressol de la convivència, ens assenyala el camí de la pau i de la solidaritat, de la convivència i de la fraternitat”. “El valor més important que tenim com a poble és el de la nostra cohesió”, ha conclòs.
 
El president Torra també ha volgut tenir “un record molt especial a tots els servidors públics, que durant aquells dies van excel·lir i van demostrar no només a la ciutadania de Catalunya, sinó al món sencer la seva professionalitat al nivell dels millors països, des dels Mossos al personal sanitari, bombers, Guàrdia Urbana, assistents socials i totes les persones que van donar anònimament el que tenien”.
 
Abans de fer un recorregut per les diferents activitats, el cap de l’Executiu ha fet una visita institucional a l’Ajuntament de Ripoll, on ha estat rebut per l’alcalde i els altres membres del consistori i ha signat el llibre d’honor.

2  

Imatges

Recorregut per les activitats

Recorregut per les activitats 1075

El president amb l'alcalde

El president amb l'alcalde 1081