• El conseller Bargalló ha anunciat que el curs 2020-2021 l’institut podrà oferir batxillerat
fp1
El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, han inaugurat aquest matí l’Institut Pineda de Mar. Ho han fet conjuntament amb l’alcalde del municipi, Xavier Amor; el director general de Centres Públics, Josep González-Cambray; i el director dels serveis territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental, Pere Masó.
 
Durant la inauguració, el conseller d’Ensenyament ha avançat que el curs 2020-2021 l’institut podrà oferir el batxillerat. Josep Bargalló també ha afirmat que Ensenyament treballarà amb l’ajuntament per prioritzar les necessitats educatives de Pineda de Mar: “Som conscients que hem de tirar endavant una construcció escolar al barri de Poblenou. Quan l’Ajuntament ens lliuri el solar farem el pas per construir una nova escola”.
 
Per la seva banda, el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha remarcat que l'Institut Pineda és ja tota una referència. Ha volgut "agrair la feina feta a tots els que han fet possible la construcció del nou Institut" i ha afegit que l'alumnat és la força de la política educativa, "que engloba la tasca de tot el Govern".
fp2
El centre ha tingut una inversió de 3.872.690 euros. Consta d'un edifici de planta baixa i planta primera i un gimnàs contigu, i té una superfície útil 2.860,40 metres quadrats. S’hi poden trobar despatxos de direcció, sala de professors, aules de música i plàstica, biblioteca, laboratori, aula d’informàtica, cafeteria, aules de secundària i gimnàs, entre d’altres espais.
 
L’Institut Pineda de Mar és un centre amb 3 línies d’ESO i 332 alumnes matriculats. El centre aposta per la innovació educativa a través de les eines digitals, i realitzen activitats d’Aprenentatge i servei a 2n d’ESO, així com de Servei comunitari a 3r d’ESO. Josep Bargalló ha assegurat que l’institut té molt bon projecte educatiu, a partir del treball per projectes i apostant per les noves tecnologies, basat en la bona tasca del professorat”.
 
 
 
6 de novembre de 2018

1  

Imatges

Fotografia Institut Pineda de Mar

Fotografia Institut Pineda de Mar 193