Govern
“El treball i la formació són la clau de la veritable transformació de les persones i de la societat. Desenvolupeu una activitat que va més enllà de donar ajuda material a les persones vulnerables. Vosaltres les formeu”. Amb aquestes paraules la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha destacat l’activitat social que du a terme la Fundació Formació i Treball durant la Nit per la inclusió, un acte organitzat per l’entitat amb motiu dels seus 25 anys i que ha servit per recaptar fons per crear llocs de treball estables d’inserció.
 
Artadi la lloat la feina que fa la Fundació “perquè sou un element clau encara que us sentiu com una gota en un oceà”, ha afirmat. I ha afegit: “No només feu una feina d’una manera involucrada i amb molta intensitat sinó amb gran èxit i per això sou un exemple, també”.
 
 
La Fundació Formació i Treball va néixer l’any 1992 amb l’objectiu de formar i inserir laboralment persones en risc d’exclusió social i gestionar el lliurament de roba, mobles i altres equipaments de la llar a famílies vulnerables derivades de Càritas i dels diferents Serveis Socials de Barcelona.