Govern
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha destacat que des de la Generalitat s’aposta per “reconèixer l’esport com a eix per crear riquesa, talent i cohesió social”. Artadi ha explicat que “l’esport és salut i treball en equip. Però també és activitat econòmica i riquesa gràcies a totes les entitats i empreses que hi treballen a darrere”.
 
La consellera ho ha afirmat durant l’entrega de la sisena edició dels Premis Empresa i Esport que s’ha fet a l’espai ESADECREAPOLIS, a Sant Cugat del Vallès, i que organitza el clúster català de la indústria de l’esport INDESCAT, que representa a 75 empreses i entitats del sector.
 
Artadi ha presidit l’acte d’entrega d’uns guardons que distingeixen les millors iniciatives del sector en quatre grans àmbits: innovació, emprenedoria, internacionalització i partenariat. En aquest sentit, la consellera ha destacat que aquests quatre eixos “representen a línia en què treballa el Govern” i ha posat èmfasi en la idea que “tots els sectors de la nostra economia aposten pel binomi d’innovació i internacionalització”.
 
La consellera també ha subratllat la importància del treball en xarxa i ha recordat que “Catalunya és un referent mundial en la política de clústers”, com ho reconeixen la Harvard Business School o el Banc Mundial.
 
Premiades les millors iniciatives en el sector esportiu
Els premis Empresa i Esport 2018 s’ha guardonat l’empresa esportiva Poliwin per haver obtingut el millor creixement internacional aquest 2018 i en partenariat s’ha distingit el projecte Smartfootball. Pel què fa a emprenedoria, s’ha reconegut la feina feta per l’start-up Suiff i en innovació a l’empresa Sports&Landscape.
 
A l’acte, hi han participat unes 200 persones, entre professionals de l’àmbit esportiu i empresarial i representants institucionals. A la consellera de Presidència l’ha acompanyat el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, la presidenta de l’INDESCAT, Anna Pruna, i l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Carmela Fortuny.

2  

Imatges

Consellera Artadi premiats

Consellera Artadi premiats 176

Consellera Artadi

Consellera Artadi 79